torsdag 6 augusti 2015

Impulsresa till Västerås



I början av juli hittade vi husvagnsmarkiser till salu i en FB-grupp. Perfekt tyckte vi och kontaktade säljaren för köp och leverans. Det visade sig att säljaren skulle upp till Västerås på fredagen och undrade om vi kunde möta upp där för överlämning. Eftersom det var Power Big Meet-helg så var maken snabb på att säga att det gick bra (hur långt är det mellan Gävle och V-ås liksom?).
Hur som helst, jag föreslog att vi skulle åka redan samma dag, på torsdagen, för att slippa åka fram och tillbaka samma dag.
Sagt och gjort! Vi snabbpackade kläder och mat, googlade efter campingar, ringde och bokade och gav oss av mot Västerås.
Så här ser det ut när vi har soltaket (anno tidigt 90-tal) uppsatt.
Campingen vi hittade heter Ängsö-camping och ligger mitt emellan Västerås och Enköping. Det är en mysig camping som ligger vid Mälaren. plasterna är inte så "upprutade" som det brukar vara utan det är lite mer fri placering som gäller.
Vi fick plats på en liten äng där det fanns 6 st elplatser. Alla platser hade fint gräs och enda nackdelen var väl alla bromsar som flög omkring och bet oss...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar